Jälleen uusi catmobiili!

Kaikki varmaan muistavat kun matkakissat vaihtoivat Volvonsa Alfa Romeoon joulukuussa. Alfa olikin oikeen näppärä kaupungissa, mutta jo parin viikon ajelun jälkeen auto paljastui oikeaksi epäonnen autoksi....
Radiossa eivät kanavat kuuluneet, penkinlämmitin reistaili, takapyyhin jumitti, jakohihnan kanssakin oli ongelmia, eikä mennyt Alfa edes katsastuksesta läpi.
Lopulta luonto riensi matkakissojen avuksi ja eräänä maaliskuisena yönä myrskyssä pihakoivu kaatui automme päälle, rutistaen katon lyttyyn. Katto menikin sitten nini pahasti lyttyyn, että vakuusyhtiö päätti lunastaa Alfan ja matkakissat pääsivät jälleen etsimään uutta catmobiilia!

Alfasta jäi hieman paha maku suuhun, joten italialaiset jätimme tällä kertaa rauhaan. Edellinen catmobiilimme Volvo S60 oli palvellut sen verran hyvin, että ruotsalainen auto oli jälleen kiikarissa. Koska emme paljoakaan takapenkkejä tarvitse, emmekä halunneet jo tutuksi tullutta S60:istä jälleen ottaa, päädyimme Volvo C70 T5:seen.
Näin muutaman viikon ajelun jälkeen kissat ovat olleet tyytyväisiä autoon, nahkapenkit ovat todella todella mukavat, stereot ovat huippuluokkaa (kaikki kanavatkin löytyy), kattoluukku on oikeen kiva, eikä auton menopuoltakaan voi haukkua. Kulutus on toki isompi kuin Alfassa, mutta onpahan auto paljon tukevampi, eikä kriittisiä huoltoja pitäisi olla tulossa, sillä edellinen omistaja oli auton todella hyvin huoltanut.

    photo 01f80112-1818-4731-a34a-f3bc7ba46ad6_zps333a9642.jpg
Volvo C70 T5 Automatic

This entry was posted on maanantai 7. huhtikuuta 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Gadget #1

Gadget #2

Gadget #4

Search

Blogroll

Popular Posts

Followers

Search This Blog