Britannia DAY 8

Kaikesta Newcastlessa yöllä tapahtuneesta huolimatta olimme kuitenkin aikatalussa Lontoossa aamulla. Laukkuja ei käyty heivaamassa Left Luggagen rosvoluolaan vaan Victorian bussiaseman matkalaukkusäilytykseen. No eipä mennyt tämäkään matkalaukkusäilytys sitten ihan kuin elokuvissa. Hinta kamoilemme oli noin 15£, ojensimme virkailijalle 50£ setelin, joilloin virkailija pomppasi vähintään kaksi metriä taaksepäin huutaen "WOOOW!". Tiedä mikä rutto setelissämme oikeen oli mutta se ei kelvannut ja jouduimme kaivamaan laukusta 20£ setelin.


Lontoossa meillä oli myöhäiseen iltapäivään saakka aikaa ennenkuin Norwegianin lento takaisin Helsinkiin lähtisi. Säkkipillien ja kilttien lisäksi matkamuistoksi piti kotiin tuoda jotakin Lontoostakin, Kuningattaren naamasta tehty kortti, Big Ben-pullon avaaja ym. tavaraa tarttuikin mukaan keskustan matkamuistoputiikeista.

 photo e4eb169c-806c-4b6e-b759-1c5746d41699_zps07925528.jpg


Kävimme myös ottamassa ihan pikapikaa parit valokuvat Tower of Londonista ja London Bridgestä. Tower of Londoniin oli varmasti kilometrin jono, joten ei tullut edes mieleenkään pyrkiä sisälle.
Keskustassa pyörähdettiin nopeasti vielä tottakai Primarkissa :D ja parissa muussa kaupassa ennen junamatkaa kohti Gatwickin lentoasemaa. Tällä kertaa ei jääty munkkia mutustamaan vaan oltiin koneessa hyvissä ajoin.


Toukokuinen Britannian matkamme oli matkakissojen mielestä todella onnistunut. Ilmat olivat suosioillisia ja paikat, joissa käytiin vastasivat odotuksiamme.Bussissa sai tietysti riittämiin istua mutta rahaa säästyi ja olihan bussimatka kommelluksineen kokemus. Ja mainittakoot vielä että YO-mekkokin löytyi lopulta Edinburghista.


 photo 87f175cc-2667-4bcf-8e68-4c464b5c7386_zps17e8c607.jpg

This entry was posted on torstai 12. joulukuuta 2013. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Gadget #1

Gadget #2

Gadget #4

Search

Blogroll

Popular Posts

Followers

Search This Blog