Österreich!

 photo 83235c47-8aac-4cef-a57a-1aaab65fb7e6_zps58929832.jpg Matkakissat ovat jo monta viikkoa tehneet töitä tiiviisti uudet matkat mielessään. Aivan keväällä ei töiden takia matkaa saatu, mutta sopiva ajankohta löytyi touko-kesäkuun vaihteesta :)
Vaihtoehtoina suunnitelmissa pyöri aluksi jälleen Skotlanti, mutta siellähän tuli juuri vuosi sitten käytyä, halpoja lentoja ei löytynyt ja kohde saisi olla vähän lämpöisempi...
Entäpä Italia? Milanoon saisi halvat lennot, mutta olisihan se kiva hienoja maisemia käydä myös katsomassa. Suunnitteilla oli noin viikon matka ja kulkeminen Italiassa noin lyhyella ajalla tuntui jotenkin hankalata, päätimme etsiä muuta kohdetta.
Saksaan ei oltu nyt menossa missään tapauksessa, mutta entäpä Itävalta?
Siellähän on Primark, hienot maisemat, kivoja kaupunkeja ja liikkuminen helppoa. Molemmat kissoista ovat Itävallassa pikaiseti käynneet, toinen enemmän pikaisesti ja toinen vähemmän pikaisesti. Molemmat kissat olivat Itävallan maisemista vakuuttuneita joten 26.5-1.6 suuntaamme Wieniin ja siitä sitten muuallekkin Itävaltaan :)
Hotels.com tarjosi vieläpä hotelli Hiltonista huoneen päälle 500€ hintaan!

This entry was posted on lauantai 19. huhtikuuta 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Gadget #1

Gadget #2

Gadget #4

Search

Blogroll

Popular Posts

Followers

Search This Blog